Πώς θα λάμψει το πρόσωπό σας από υγεία

Θέλετε να μειώσετε τη χλωμάδα στην επιδερμίδα σας; Εμπρός, λοιπόν, βάλτε ρουζ!

Επιλέξτε την απόχρωσή σας

Αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, σας ταιριάζει το ανοικτό ροζ με αποχρώσεις του μπλε και το απαλό κοραλλί. Αν είναι πιο σκουρόχρωμη, τότε επιλέξτε βιολετί, κόκκινο και πορτοκαλί.

Αναζητήστε το σωστό προϊόν

Αν το δέρμα σας είναι κανονικό ή λίγο λιπαρό, χρησιμοποιήστε πούδρα. Αν είναι ευαίσθητο και βγάζετε κοκκινίλες, αποφύγετε όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου, αλλιώς το δέρμα σας θα φαίνεται σαν ερεθισμένο. Αν έχετε κανονικό προς ξηρό δέρμα, χρησιμοποιήστε μια πλούσια κρέμα για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Το ρουζ σε μορφή κρέμας χαρίζει φυσική λάμψη.

Εφαρμόστε το σωστά

Αν επιλέξατε πούδρα εφαρμόστε τη στα μήλα του προσώπου με ένα μεγάλο πινέλο. Αν το ρουζ είναι σε μορφή κρέμας ένα μικρό σφουγγαράκι ή οι άκρες των δακτύλων σας θα το απλώσουν σωστά.

Οι σωστές κινήσεις

Είναι λάθος να βάζετε το ρουζ στην αρχή του μακιγιάζ. Επίσης ένα έντονο μακιγιάζ χρειάζεται ελάχιστο ρουζ ή ένα πιο minimal μπορεί να θέλει αρκετό χρώμα στα μάγουλα για να μην δείχνετε άτονες.
Αν ανακατέψετε την terracota σας με ένα ρουζ σε κοραλί ή ροζ χρώμα το αποτέλεσμα θα είναι ιδανικό. Χρησιμοποιώντας το πινέλο του ρουζ και έχοντας αναμείξει τα δύο προϊόντα, τοποθετήστε τα στα κόκκαλα των μήλων σας και σχηματίστε γωνίες. Ολοκληρώστε αν θέλετε προσθέτoντας μία μικρή ποσότητα από το ροζ ή το κοραλί ρουζ σας στο κέντρο των μήλων σας.

Το μυστικό

Δεν είσαστε σίγουρες για την απόχρωση που σας ταιριάζει; Σταθείτε μπροστά στον καθρέφτη και πιέστε τα μάγουλά σας για να καταλάβετε το φυσικό χρώμα του δέρματός σας.

Πηγή

Επικοινωνία

Metro Beauty Αγ. Δημητρίου
Λ.Βουλιαγμένης 272Α (έξοδος ΜΕΤΡΟ Αγ.Δημητρίου)
2ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9714800, 210 9704222

 

Metro Beauty Ελληνικού
Ιασωνίδου 2 & Βουλιαγμένης (έξοδος ΜΕΤΡΟ Ελληνικού)
1ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9646600, 210 9635300

g twitter fb