Τα πιο συνηθισμένα λάθη στην αποτρίχωση

Συμβουλές για να απαλλαγείτε από τις τρίχες

Η αποτρίχωση είναι πολύ σημαντική αλλά το παν για να την πετύχεις στο σπίτι είναι να φροντίσεις να μην κάνεις λάθη. 

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα πιο σοβαρά λάθη που μπορεί να συμβούν...Ξέχασε το ξύρισμα πρωί-πρωί: Με το που άνοιξες το μάτι ψάχνεις να βρεις το ξυραφάκι σου; Άφησε το ξύρισμα για το απόγευμα καλύτερα αφού στη διάρκεια της νύχτας τα πόδια πρήζονται ελαφρώς και αυτό μπορεί να «κρύψει» σε ένα βαθμό τις τρίχες.

Επίσης, θυμήσου ότι ο σωστός φωτισμός παίζει μεγάλο ρόλο στο ξύρισμα.

Προσοχή στις γκριμάτσες: Όταν βγάζεις τα φρύδια σου στον καθρέφτη καλό είναι να αποφεύγεις τις γκριμάτσες αν θέλεις η γραμμή του φρυδιού σου να είναι τέλεια. 

Η συμμετρία είναι πολύ σημαντική και καλά θα κάνεις να προσέξεις πώς θα τα βγάλεις. Χαλάρωσε τους μυς του προσώπου και αν χρειαστεί βάλε παγάκια στην περιοχή ώστε να μην πονέσεις.

Το ξύρισμα στο ζεστό μπάνιο:
 Το καυτό νερό μπορεί να προκαλεί στα πόδια ένα μικρό πρήξιμο. Άρα το ξύρισμα ενώ βρίσκεσαι στη μπανιέρα, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Επιπλέον κάνει τη διαδικασία του μπάνιου όχι και τόσο χαλαρωτική. 

Αν θέλεις οπωσδήποτε να αποτριχωθείς στη μπανιέρα περίμενε κάνα δεκάλεπτο για να νιώσεις πιο απαλά τα πόδια σου. 

Η απολέπιση: Η απολέπιση είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της σωστής αποτρίχωσης. Επιπλέον, μην ξεχνάς ότι το σκραμπ είναι το καλύτερο όπλο ενάντια στις τρίχες που ξεπροβάλλουν. 

Για να πετύχει η αποτρίχωση δεν έχεις παρά να φροντίσεις να γίνει σωστά η απολέπιση με ένα απλό απολεπιστικό προϊόν που δεν θα σου προκαλέσει ερεθισμούς. Αυτό θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα εμποδίσει τις τρίχες να κάνουν την εμφάνισή τους.

Πηγή: womenonly.gr

 

Σας περιμένουμε στα Metro Beauty Laser & Spa για να δοκιμάσετε τη μόνιμη αποτρίχωση με παλμικό φως. Ξεχάστε όλα τα παραπάνω και απαλλαγείτε για πάντα από την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα.

Επικοινωνία

Metro Beauty Αγ. Δημητρίου
Λ.Βουλιαγμένης 272Α (έξοδος ΜΕΤΡΟ Αγ.Δημητρίου)
2ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9714800, 210 9704222

 

Metro Beauty Ελληνικού
Ιασωνίδου 2 & Βουλιαγμένης (έξοδος ΜΕΤΡΟ Ελληνικού)
1ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9646600, 210 9635300

g twitter fb