Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 937

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ-ΣΩΜΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ-Κυτταρίτιδα… ο αιώνιος γυναικείος εχθρός!

Η κυτταρίτιδα οφείλεται στην ανομοιόμορφη κατανομή των λιποκυττάρων και στη συστολή του υποδόριου συνδετικού ιστού. Το φαινόμενο αυτό είναι πιο συχνό στις γυναίκες και είναι κυρίως κληρονομικής αιτιολογίας.

 

 

Πολλές φορές οι περιοχές αυτές εμφανίζουν και πόνο, ιδίως κατά την έμμηνο ρύση και για τον λόγο αυτό το αποκάλεσαν "adiposita dolorosa" (άλγουσα λιποδυστροφία). Το λίπος αποθηκεύεται στα λιποκύτταρα και το νερό διογκώνονται, οι συνδετικές ίνες του υποδόριου τραβούν στα σημεία ένωσής τους με το δέρμα.

Το φαινόμενο αυτό προκαλεί την επιβράδυνση της κυκλοφορίας και τη συσσώρευση τοξινών. Επίσης χάνεται η ελαστικότητα και η σφριγηλότητα. Νέες ή μεγαλύτερες, λεπτές ή παχουλές ,όλες οι γυναίκες είναι επιρρεπείς στην κυτταρίτιδα και το πρόβλημα εντείνεται με το χρόνο. Η καθιστική ζωή και η μη ισσοροπημένη διατροφή συμβάλλουν στην επιδείνωση του προβλήματος. Ο ιστός είναι ευαίσθητος στις ορμονικές αλλαγές (έμμηνο ρύση, εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση).
Οι περισσότερες γυναίκες προσπαθούν εδώ και χρόνια, ανεπιτυχώς να απομακρύνουν την κυτταρίτιδα με χίλιους δύο τρόπους : από δίαιτα και εντατική γυμναστική, ειδικές κρέμες, «παραδοσιακά» ή «πρωτότυπα» σκευάσματα, ακόμη και φάρμακα.

Το μηχάνημα Cavitation είναι γνωστό ως "η λιποαναρρόφηση χωρίς χειρουργείο" και ενσωματώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες σε ένα μόνο σύστημα, χρησιμοποιώντας τους υπέρηχους προκειμένου να σας χαρίσει με μερικές μόνο συνεδρίες λύση στο πρόβλημα, αναίμακτα και χωρίς νυστέρι!

Δρα αποτελεσματικά στην διάσπαση του λιπώδους ιστού χωρίς να επηρεαστεί ο περιβάλλοντας ιστός και τα αιμοφόρα αγγεία, δονώντας τα λιποκύτταρα, , παράγοντας αμέτρητα θυλάκια κενού αέρα εντός και εκτός των κυττάρων, τα οποία μέσω φυσικών διεργασιών του οργανισμού διασπώνται και τελικά αποβάλλονται.
Παράλληλα πετυχαίνουμε την αναδιάπλαση του σώματος και την οριστική εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

Για αδυνάτισμα και χάσιμο πόντων, για ενδυνάμωση και τόνωση, για ανάπλαση και αποτοξίνωση, για ανόρθωση και τόνωση των μυών, για επιδερμική σύσφιξη και τοπική καύση του λίπους, ελάτε στα Be Beautiful και πρωτοπορήστε μαζί μας !!!

Επικοινωνία

Metro Beauty Αγ. Δημητρίου
Λ.Βουλιαγμένης 272Α (έξοδος ΜΕΤΡΟ Αγ.Δημητρίου)
2ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9714800, 210 9704222

 

Metro Beauty Ελληνικού
Ιασωνίδου 2 & Βουλιαγμένης (έξοδος ΜΕΤΡΟ Ελληνικού)
1ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9646600, 210 9635300

g twitter fb