Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 937

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ-ΠΡΟΣΩΠΟΥ-DERMAPEN

Πρόκειται για μία τεχνική μεσοθεραπείας που είναι πολύ δημοφιλής πλέον στο εξωτερικό. Είναι μία αναβαθμισμένη τεχνική του dermarolling. Βασίζεται και στην αρχή της μεσοθεραπείας δηλαδή στην έκχυση αντιγηραντικών και αναπλαστικών ουσιών βαθιά στην επιδερμίδα μέσω βελόνας αλλά και στα μικροτραύματα της επιδερμίδας

Τα μικρο-τραύματα στο δέρμα το ενθαρρύνουν να αξιοποιήσει δυναμικά την έμφυτη ικανότητα του σώματος να αναπλάθεται εκ νέου και να επιδιορθώνει το δέρμα μέσω της φυσιολογικής παραγωγής κολλαγόνου. Στην νέα αυτή τεχνική χρησιμοποιείται ένα μηχάνημα που μοιάζει σαν μια μεγάλη πένα που στην άκρη της έχει 12 λεπτές βελόνες, το Derma Pen.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή πολύ πιο γρήγορη και πιο ανώδυνη από την κλασσική μεσοθεραπεία. Αρχικά απλώνεται πρώτα στο πρόσωπο ένας αντιγηραντικός ορός με υαλουρονικό, πεπτίδια, βιταμίνες και άλλους αναπλαστικούς συσφικτικούς παράγοντες όπως Dmae ανάλογα με το αισθητικό αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Εν συνεχεία ο γιατρός περνάει όλη την περιοχή με την μικρή αλλά θαυματουργή αυτή συσκευή κάνοντας μικροσκοπικές οπές ενώ ταυτόχρονα σπρώχνει τον ορό βαθιά στην επιδερμίδα. Το Derma pen μπορεί εκτός από το πρόσωπο να εφαρμοστεί και σε άλλη περιοχή του σώματος που επιθυμούμε να αναπλάσουμε όπως ντεκολτέ ή ακόμα και ραγάδες ή χαλάρωση στο σώμα.

Το DermaPen διαπερνά το δέρμα από έως 100 φορές ανά δευτερόλεπτο με μία ρυθμιζόμενη ταχύτητα και, σε βάθος μεταξύ 0,25 χιλιοστά-2.5mm, ανάλογα με την περιοχή που θεραπεύεται. Οι βελόνες στo DermaPen διεισδύουν στο δέρμα κατακόρυφα, ελαχιστοποιώντας τη βλάβη του δέρματος, ο πόνος και ο χρόνος αποκατάστασης.

Τα αποτελέσματα είναι πράγματι θεαματικά. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε ουλές από ακμή ή τραύματα γιατί ”σπάει” τον ιστό της ουλής και προκαλεί λείανση και ανάπλαση.

Αποδεδειγμένα αποτελέματα είναι τα εξής:

  • εξομαλυνση των ρυτίδων
  • επιδερμική σύσφιξη
  • λαμπερή υγιής όψη
  • αναγέννηση του δέρματος
  • ρηχά και μέτρια σημάδια ακμής
  • μείωση έως και εξάλειψη των ραγάδων
  • μείωση μετεγχειρητικών ουλών και τραυμάτων.
  • μείωση πόρων
  • πρόληψη της απώλειας μαλλιών και ενίσχυση των προϊόντων κατά της τριχόπτωσης.

Επικοινωνία

Metro Beauty Αγ. Δημητρίου
Λ.Βουλιαγμένης 272Α (έξοδος ΜΕΤΡΟ Αγ.Δημητρίου)
2ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9714800, 210 9704222

 

Metro Beauty Ελληνικού
Ιασωνίδου 2 & Βουλιαγμένης (έξοδος ΜΕΤΡΟ Ελληνικού)
1ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9646600, 210 9635300

g twitter fb