Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 937

IPL-Απαλλαγείτε-από-τις-τρίχες-που-φυτρώνουν-εσωτερικά

Μπορεί η αποτρίχωση με κερί ή με μηχανή να αποτελεί μια καλή λύση, αφού αδυνατίζει τις τρίχες με αποτέλεσμα να βγαίνουν πιο αργά και με μικρότερη πυκνότητα, αλλά μερικές φορές μπορεί να τις κάνει να φυτρώνουν εσωτερικά (αυτό που λέμε “γύρισε η τρίχα”). Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως η τρίχα δεν έχει τη δύναμη να τρυπήσει τον εξωτερικό φλοιό και μεγαλώνει εσωτερικά.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε και το πιο σημαντικό είναι μια πολύ καλή απολέπιση στα πόδια σας, έτσι ώστε να διώξετε τα νεκρά κύτταρα και να ανοίξετε τους θύλακες των τριχών, για να μπορέσουν να βγουν προς τα έξω.

Επίσης, όταν τελειώσετε την αποτρίχωση σας και βεβαιωθείτε πως έχουν φύγει όλες οι τρίχες, πάρτε το ξυραφάκι σας και περάστε μία φορά τα πόδια σας. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσετε τις τρίχες που έχουν μείνει μέσα να βγουν προς τα έξω.

Αν παρόλα αυτά οι εσωτερικές τρίχες επιμένουν και είναι πολύ βαθιά, θα ήταν καλύτερα να ζητήσετε τη βοήθεια κάποιου ειδικού, διότι αν προσπαθήσετε μόνες σας μπορεί να κάνετε προκαλέσετε ζημιά.

Χρησιμοποιώντας την αποτρίχωση με παλμικό φως στα MetroBeauty laser & spa θα απαλλαγείτε από τις εσωτερικές τρίχες αλλά και την ανεπιθήμητη τριχοφυία. Καλέστε μας σήμερα για να κλείσουμε το πρώτο σας ραντεβού.

Επικοινωνία

Metro Beauty Αγ. Δημητρίου
Λ.Βουλιαγμένης 272Α (έξοδος ΜΕΤΡΟ Αγ.Δημητρίου)
2ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9714800, 210 9704222

 

Metro Beauty Ελληνικού
Ιασωνίδου 2 & Βουλιαγμένης (έξοδος ΜΕΤΡΟ Ελληνικού)
1ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9646600, 210 9635300

g twitter fb