Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 937

Αδυνάτισμα-Κυτταρίτιδα-Σύσφιξη-Dermaroller

Η εποχή που σε ένα κέντρο αδυνατίσματος απλώς μας ζύγιζαν και μετρούσαν την περιφέρεια των μηρών και της μέσης, για να μας συστήσουν τη μέθοδο αδυνατίσματος που έπρεπε να ακολουθήσουμε, αποτελεί παρελθόν. Σήμερα τα προβλήματα στο σώμα και οι ανάγκες μας προκύπτουν μέσα από ειδικές μετρήσεις, που γίνονται με ειδικά μηχανήματα. Αυτό έχει ως συνέπεια να εξατομικεύεται πλήρως η δική μας θεραπεία, ώστε να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το MetroBeauty, είναι εξοπλισμένο με διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίαςτεχνολογίας ώστε να γνωρίζετε από την πρώτη στιγμή, λεπτομέρειες για τον βασικό σας μεταβολισμό, τα κιλά που πρέπει να αποβάλετε, την κατανομή του λίπους, της κυτταρίτιδας και της ενέργειάς σας, τα ποσοστά μάζας σάρκας, λίπους και μυών, τις θεραπείες που πρέπει να εκτελέσετε. 

Cosmetic Dermaroller, είναι ένα gadget ομορφιάς που αγαπούν πολλές stars του εξωτερικού και πλέον το βρίσκουμε και στην Ελλάδα!


Ήξερες ότι...


... Τα καλλυντικά συστατικά που εφαρμόζουμε στην επιδερμίδα μας, δεν απορροφώνται καλά, καθώς το δέρμα μας είναι ουσιαστικά αδιαπέραστο ακόμα και για τα μικροσκοπικά μόρια του νερού; Μήπως επίσης γνώριζες ότι οι παραδοσιακές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων του δέρματος, όπως για παράδειγμα το Laser ή η δερμοαπόξεση, ενώ προσπαθούν να αναπλάσουν και να ανανεώσουν πολλές φορές, την επιδερμίδα, μακροπρόθεσμα λεπταίνουν το δέρμα; Και κάπου εδώ έρχεται το Cosmetic Dermaroller.


Τι κάνει το Cosmetic Dermaroller;

Πρόκειται για ένα gadget ομορφιάς το οποίο αυξάνει την δυνατότητα απορρόφησης των καλλυντικών ουσιών από το δέρμα και ταυτόχρονα μέσω αυτής της αύξησης της διείσδυσης των συστατικών, πραγματοποιείται άμεση μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών ενώ ενισχύεται η σφριγηλότητα του δέρματος. Επιπλέον, ενεργοποιεί την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης, ουσίες του δέρματός μας στις οποίες οφείλεται η σφριγηλότητά του. Έτσι, πετυχαίνουμε πιο διάφανο και λαμπερό δέρμα ενώ αντιμετωπίζεται η θαμπή όψη και τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

Το Cosmetic Dermaroller είναι ένα αποτελεσματικό και καινοτόμο σύστημα ενάντια στις ατέλειες του δέρματος! Βασίζεται στην μηχανική παράκαμψη του φραγμού της κεράτινης στοιβάδας μέσω της Τεχνολογίας Skin Micro-Needling.

Το Dermaroller είναι κατάλληλο για όλα τα είδη δέρματος, επαναφέρει άμεσα την φυσιολογική όψη της επιδερμίδας, είναι ανώνυδο και δεν προκαλεί καμία παρενέργεια.

Η παράλληλη, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, εμφύτευση  υαλουρονικού οξέως και βιταμινών C και Α στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας , προσφέρει ακόμη περισσότερη αναζωογόνηση κα αντιγηραντική δράση.

Επικοινωνία

Metro Beauty Αγ. Δημητρίου
Λ.Βουλιαγμένης 272Α (έξοδος ΜΕΤΡΟ Αγ.Δημητρίου)
2ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9714800, 210 9704222

 

Metro Beauty Ελληνικού
Ιασωνίδου 2 & Βουλιαγμένης (έξοδος ΜΕΤΡΟ Ελληνικού)
1ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9646600, 210 9635300

g twitter fb