Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 937

Φθινοπωρινές συμβουλές για υγεία και ομορφιά

To φθινόπωρο είναι ήδη εδώ. Μπορεί λοιπόν να μην προσμένουμε με φόβο, οι περισσότερες από εμάς, το καυτό καλοκαίρι και τις βόλτες με μαγιό στην παραλία δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε τη σωστή διατροφή και τη δίαιτα που θα πρέπει να μας συντροφεύει όλες τις εποχές..

Ο καλύτερος τρόπος για να ακολουθήσετε μια σωστή διατροφή και να χάσετε βάρος είναι να συμβουλευτείτε έναν διαιτολόγο.

Θυμηθείτε ότι οι περισσότερες δίαιτες που κυκλοφορούν ευρέως συμβάλουν στην ανισορροπία του μεταβολισμού, για αυτό το λόγο και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές όσον αφορά αυτό το θέμα.

Προτού λοιπόν το πάρετε απόφαση ακολουθήστε κάποιες απλές και φιλικές συμβουλές που θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.


-Αφήστε κατά μέρους την καθιστική ζωή

Δραστηριοποιηθείτε και αφιερώστε τουλάχιστον 1 ώρα την ημέρα έντονης σωματικής άσκησης σε σε κάποιο άθλημα που σας ικανοποιεί.

-Φρούτα, λαχανικά και γαλακτοκομικά
Προτιμήστε φρούτα και λαχανικά, τα οποία αποτελούν και την καλύτερη άμυνα του οργανισμού ενάντια στον καρκίνο. Επιπλέον, εντάξτε στη διατροφή σας γαλακτομικά είδη πλούσια σε σίδηρο και βιταμίνη C. Στο εμπόριο κυκλοφορούν αρκετά είδη με αυτά τα συστατικά, που είναι ιδανικά για εκείνους που επιθυμούν μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή.

Αντισταθείτε στη ζάχαρη
Διαφοροποιείστε τις συνήθειές σας και αποβάλλετε την περιττή ζάχαρη από τη διατροφή σας. Αν σας είναι δύσκολο μπορείτε να την αντικαταστήσετε με υποκατάστατα αυτής.

Πείτε όχι στο αλκοόλ
Δυστυχώς οι καταστροφικές συνέπειες του αλκοόλ αφορούν και την σιλουέτα μας. Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου ότι το γυναικείο φύλο είναι πολύ πιο αδύναμο απέναντι στο αλκοόλ από το ανδρικό και ότι επιπτώσεις έχουν δύο ποτά σε έναν άντρα, έχει ένα για μια γυναίκα. Επιπλέον, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ επισπεύδει τη γήρανση της επιδερμίδας.
 
Επισκεφθείτε τα  Metro Beauty laser & spa 
 
Επισκεφθείτε μας, για να ελέγξουμε το βάρος σας με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, να σας δώσουμε εξειδικευμένες οδηγίες και να συντάξουμε μαζί το πρόγραμμά σας για την απώλεια των περιττών κιλών που σας απασχολούν...
 

Επικοινωνία

Metro Beauty Αγ. Δημητρίου
Λ.Βουλιαγμένης 272Α (έξοδος ΜΕΤΡΟ Αγ.Δημητρίου)
2ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9714800, 210 9704222

 

Metro Beauty Ελληνικού
Ιασωνίδου 2 & Βουλιαγμένης (έξοδος ΜΕΤΡΟ Ελληνικού)
1ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9646600, 210 9635300

g twitter fb