Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 937

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΣΥΣΦΙΞΗ-Slim Light Low Level Laser Therapy

Υπάρχει η γλυπτική και η λιπογλυπτική. Κι αν η πρώτη είναι τέχνη, η δεύτερη είναι τέχνη και επιστήμη μαζί. Επιστήμη που με όπλο της το μηχάνημα Slim Light 6,9 θα σας κάνει να αποχαιρετίσετε τον ύπουλο δολιοφθορέα του σώματος σας που λέγεται κυτταρίτιδα.

Το Slim Light 6,9 χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό από δύο ήπιες πηγές λέιζερ:
Ήλιο-Neon (εκπομπής στα 635nm), με ικανότητα διείσδυσης στους ιστούς 8-10 χιλιοστά, κατάλληλο για πιο επιφανειακές επεξεργασίες.
Δίοδο λέιζερ (εκπομπής στα 904 nm) με ικανότητα διείσδυσης στους ιστούς 30-40mm, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και τονώνοντας τις βιοχημικές αντιδράσεις που διευκολύνουν το μεταβολισμό του λίπους.
Αποτελέσματα και Θεραπείες που προσφέρει το ήπιο λέιζερ στους ιστούς:
Οριστική καταπολέμηση κυτταρίτιδας
Επιδερμική σύσφιξη
Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος
Βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας
Επιτάχυνση της ανάπτυξης των ιστών μέσω της αναγέννησης του κολλαγόνου και της τόνωσης της ελαστίνης
Αντιφλεγμονώδες
Αντι-οιδηματώδες
Αντι-βακτηριακό
Αναλγητικό
Το Slim Llight 6,9 εκπέμπει τρία χρώματα, κόκκινο, μπλε (μωβ) και πράσινο (κίτρινο), με διαφορετικά μήκη κύματος και επομένως, διαφορετικές λειτουργίες:
Το κόκκινο είναι το χρώμα της ζωής. Είναι το χρώμα με την βαθύτερη διείσδυση στους ιστούς και την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος. Το κόκκινο είναι επίσης ένας ενεργοποιητής για τον κυτταρικό μεταβολισμό και αναζωογονεί το καταπονημένο δέρμα.
Το μπλε συνδέεται με την ηρεμία και την ξεκούραση. Είναι αναλγητικό, αποσυμφοριτικό, αντισηπτικό και πολύ αποτελεσματικό για τη θεραπεία της ακμής. Το μπλe ενδείκνυται επίσης για αλλεργίες, ημικρανίες και διαταραχές του ύπνου.
Το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης, κατάλληλο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, για την ορμονική ισορροπία και την αντιμετώπιση των γενικών προβλημάτων του δέρματος.
Το μασάζ με Slim Llight γίνεται μέσω ενός συστήματος υποπίεσης, ιδανικής όταν συνδυάζεται με ένα ήπιο λέιζερ για την αποσυμφόρηση σε βαθείς ιστούς, τη μείωση του διάμεσου υγρού (στράγγιση), καθώς και για το σπάσιμο των σκληρών ινών της κυτταρίτιδας.
Σε επιδερμικό επίπεδο, βελτιώνει την εξωκυττάρια διάμεση ρευστότητα, βελτιώνοντας τον μεταβολισμό.
Σε επίπεδο αγγείων, διεγείρει την αποστράγγιση τόσο των αγγείων όσο και του λεμφικού συστήματος.
Σε επίπεδο ιστών, βοηθά στο σπάσιμο των σκληρών ινών της κυτταρίτιδας, χαρίζοντας ελαστικό δέρμα.
Το Slim Light Low Level Laser Therapy αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές θεραπείες στην αισθητική και στην ιατρική και προσφέρει οριστική καταπολέμηση κυτταρίτιδας, επιδερμική σύσφιξη, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας, επιτάχυνση της ανάπτυξης των ιστών μέσω της αναγέννησης του κολλαγόνου και της τόνωσης της ελαστίνης, αντιφλεγμονώδες, αναλγητικό.

Επικοινωνία

Metro Beauty Αγ. Δημητρίου
Λ.Βουλιαγμένης 272Α (έξοδος ΜΕΤΡΟ Αγ.Δημητρίου)
2ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9714800, 210 9704222

 

Metro Beauty Ελληνικού
Ιασωνίδου 2 & Βουλιαγμένης (έξοδος ΜΕΤΡΟ Ελληνικού)
1ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9646600, 210 9635300

g twitter fb