Τι είναι το cavitation? (αναίμακτη λιποαναρρόφηση)

Το cavitation είναι μια αισθητική εφαρμογή που διασπά το λίπος στα σημεία που θέλουμε. Είναι η ιδανική θεραπεία για το τοπικό πάχος και την επίμονη κυτταρίτιδα που αντιστέκονται στην δίαιτα και την άσκηση.

Το Cavitation είναι μία νέα επαναστατική τεχνολογία που μέσω ήχου χαμηλής συχνότητας  δημιουργεί μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα που καθώς καταρρέουν καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη άρα και την δομή των λιποκυττάρων (lipolytic effect).

Το φαινόμενο λέγεται cavitation effect «σπηλαίωση» και είναι μια μέθοδος ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής και χωρίς επιπλοκές. Κάθε συνεδρία διαρκεί από 30 ως 45 λεπτά και είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία κατά του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες και είναι άμεσα ορατά σε πόντους, ενώ μειώνεται αισθητά η αντιαισθητική όψη «φλοιού πορτοκαλιού». Η συχνότητα των συνεδριών είναι 1 με 2 φορές την εβδομάδα και ο τελικός αριθμός εξαρτάται από την ανταπόκριση του σώματος στην κάθε συνεδρία.

Για να δώσει τα μέγιστα αποτελέσματα η μέθοδος χρειάζεται ένα ισορροπημένο διατροφικό πλάνο και αρκετό νερό, έτσι ώστε το σώμα να μείνει απόλυτα ενυδατωμένο.

Cavitation λοιπόν σημαίνει λίγες αποτελεσματικές και άνετες θεραπείες.

Σας περιμένουμε στα Metro Beauty Laser & Spa για να δοκιμάσετε και εσείς από κοντά το cavitation και να μείνετε έκπληκτοι από τα αποτελέσματα!

Video

Επικοινωνία

Metro Beauty Αγ. Δημητρίου
Λ.Βουλιαγμένης 272Α (έξοδος ΜΕΤΡΟ Αγ.Δημητρίου)
2ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9714800, 210 9704222

 

Metro Beauty Ελληνικού
Ιασωνίδου 2 & Βουλιαγμένης (έξοδος ΜΕΤΡΟ Ελληνικού)
1ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9646600, 210 9635300

g twitter fb