Ενδοδερμική μάλαξη ενάντια στην κυτταρίτιδα

Εξαιρετικό αποτέλεσμα στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας επιτυγχάνεται με τη μέθοδο ενδοδερμικής μάλαξης, επιδερμικής σύσφιξης και λιποδιάλυσης που μας παρέχει το slim light, συσκευή βασισμένη στην νανοτεχνολογία.

 Η τελευταία κατάκτηση της επιστήμης λέγεται Slim Light Low Level Laser Therapy και πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές θεραπείες στην αισθητική και στην ιατρική.
Πρόκειται για τριπλή θεραπεία (μάλαξης, σύσφιξης, λιποδιάλυσης), που ενεργείται μέσω ενός συστήματος υποπίεσης, σε συνδιασμό με φωτο-χρωμοθεραπεία.
Η διαφορά είναι εμφανής από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Προυπόθεση για την διατήρηση του αποτελέσματος σε βάθος χρόνου είναι η καθημερινή χρήση αντικυτταριτιδικής κρέμας μακράς διαρκείας


Αποτελέσματα και θεραπείες που προσφέρει το Slimlight 6,9:

 • Οριστική καταπολέμηση κυτταρίτιδας.
 • Επιδερμική σύσφιξη.
 • Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.
 • Βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας.
 • Επιτάχυνση της ανάπτυξης των ιστών μέσω της αναγέννησης του κολλαγόνου και της τόνωσης της ελαστίνης.
 • Αντιφλεγμονώδες.
 • Αντι-οιδηματώδες.
 • Αντι-βακτηριακό.
 • Αναλγητικό.Το Slimlight 6,9 χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό από δύο ήπιες πηγές λέιζερ:

 1. Ήλιο-Neon (εκπομπής στα 635nm), με ικανότητα διείσδυσης στους ιστούς 8-10 χιλιοστά, κατάλληλο για πιο επιφανειακές επεξεργασίες.
 2. Δίοδο λέιζερ (εκπομπής στα 904 nm) με ικανότητα διείσδυσης στους ιστούς 30-40mm, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και τονώνοντας τις βιοχημικές αντιδράσεις που διευκολύνουν το μεταβολισμό του λίπους.

Εκπέμπει τρία χρώματα, κόκκινο, μπλε και πράσινο, με διαφορετικά μήκη κύματος και επομένως, διαφορετικές λειτουργίες:
ΚΟΚΚΙΝΟ
Το κόκκινο είναι το χρώμα της ζωής. Είναι το χρώμα με την βαθύτερη διείσδυση στους ιστούς και την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος. Το κόκκινο είναι επίσης ένας ενεργοποιητής για τον κυτταρικό μεταβολισμό και αναζωογονεί το καταπονημένο δέρμα.
ΜΠΛΕ
Το μπλε συνδέεται με την ηρεμία και την ξεκούραση. Είναι αναλγητικό, αποσυμφοριτικό, αντισηπτικό και πολύ αποτελεσματικό για τη θεραπεία της ακμής. Το μπλέ ενδείκνυται επίσης για αλλεργίες, ημικρανίες και διαταραχές του ύπνου.
ΠΡΑΣΙΝΟ
Το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης, κατάλληλο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, για την ορμονική ισορροπία και την αντιμετώπιση των γενικών προβλημάτων του δέρματος. Πολύ αποτελεσματικό κατά των λεπτών γραμμών και  των ρυτίδων. Το μασάζ με Slimlight γίνεται μέσω ενός συστήματος υποπίεσης, ιδανικής όταν συνδυάζεται με ένα ήπιο λέιζερ για την αποσυμφόρηση σε βαθείς ιστούς, τη μείωση του διάμεσου υγρού (στράγγιση), καθώς και για το σπάσιμο των σκληρών ινών της κυτταρίτιδας.

 1. Σε επιδερμικό επίπεδο, βελτιώνει την εξωκυττάρια διάμεση ρευστότητα, βελτιώνοντας τον μεταβολισμό.
 2. Σε επίπεδο αγγείων, διεγείρει την αποστράγγιση τόσο των αγγείων όσο και του λεμφικού συστήματος.
 3. Σε επίπεδο ιστών, βοηθά στο σπάσιμο των σκληρών ινών της κυτταρίτιδας, χαρίζοντας ελαστικό δέρμα.

Video

Επικοινωνία

Metro Beauty Αγ. Δημητρίου
Λ.Βουλιαγμένης 272Α (έξοδος ΜΕΤΡΟ Αγ.Δημητρίου)
2ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9714800, 210 9704222

 

Metro Beauty Ελληνικού
Ιασωνίδου 2 & Βουλιαγμένης (έξοδος ΜΕΤΡΟ Ελληνικού)
1ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9646600, 210 9635300

g twitter fb