Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 937

Οι επιπτώσεις του να κοιμάστε με μακιγιάζ

Σε όλες μας πιστεύω έχει τύχει να γυρίσουμε κουρασμένες το βράδυ στο σπίτι, και να αμελήσουμε να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ μας. Πιστέψτε με όμως, το κακό που κάνετε στην επιδερμίδα σας είναι τεράστιο, ακόμα και με μια φορά που θα ξεχαστείτε.......

 

Κατά τη διάρκεια του ύπνου, όπως όλο μας το σώμα, έτσι και η επιδερμίδα προσπαθεί να ανανεωθεί. Αφήνοντας το μακιγιάζ, εμποδίζουμε την διαδικασία αυτή.

Η παχύρρευστη υφή του make-up απορροφά τις ρυπαντικές ουσίες και τα βακτήρια που υπάρχουν στους εξωτερικούς χώρους με αποτέλεσμα να μην επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναγεννηθεί. Πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή του κολλαγόνου το οποίο όπως θα γνωρίζετε οδηγεί στην εμφάνιση ρυτίδων και ακμής.

Το κραγιόν επίσης πρέπει να αφαιρείτε κάθε βράδυ πριν πέσουμε για ύπνο. Και αυτό για να μην δείτε τα χείλη σας σκασμένα το πρωί. Μπορείτε επίσης μετά την αφαίρεσή του να περάσετε μια στρώση λιποζάν για την ενυδάτωση των χειλιών σας.

Τέλος ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να ξεχάσετε να βγάλετε την μάσκαρα. Ο λόγος είναι ότι η μάσκαρα εμποδίζει τους θύλακες από τις βλεφαρίδες και εκτός από ενοχλήσεις μπορεί να προκαλέσει και πρήξιμο των ματιών σας, ενώ κάνει εύθραυστες τις βλεφαρίδες με αποτέλεσμα να σπάνε ευκολότερα.

Μια εύκολη λύση είναι να έχετε πάντα υγρά μαντηλάκια δίπλα από το κρεβάτι σας, έτσι ώστε να ξεβαφτείτε στα γρήγορα. Η λύση αυτή προτείνεται σε περιπτώσεις που για οποιοδήποτε λόγο δεν προλαβαίνετε. Αλλιώς αφαιρέστε το μακιγιάζ σας πιο αποτελεσματικά προκειμένου να έχετε μια λαμπερή και υγιή επιδερμίδα για πολύ καιρό.

 

 

ΠΗΓΗ

Επικοινωνία

Metro Beauty Αγ. Δημητρίου
Λ.Βουλιαγμένης 272Α (έξοδος ΜΕΤΡΟ Αγ.Δημητρίου)
2ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9714800, 210 9704222

 

Metro Beauty Ελληνικού
Ιασωνίδου 2 & Βουλιαγμένης (έξοδος ΜΕΤΡΟ Ελληνικού)
1ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9646600, 210 9635300

g twitter fb