Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 937

Στόχος: Λαμπερό πρόσωπο το χειμώνα! Τα beauty tips και τα τρικ του μακιγιάζ!

Στόχος: Λαμπερό πρόσωπο το χειμώνα! Τα beauty tips και τα τρικ του μακιγιάζ!

Οι τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι τις σύγχρονες γυναίκες δεν τις απασχολεί τόσο η αντιρυτιδική ή συσφικτική δράση των καλλυντικών τους, όσο η κουρασµένη, άτονη επιδερµίδα, η οποία προσθέτει περισσότερα χρόνια από ό,τι µία ρυτίδα. Με τη βοήθεια του µακιγιάζ µπορούµε να ανακτήσουµε προσωρινά τη χαµένη µας λάµψη, το δύσκολο όµως είναι να έχουµε φυσικά φωτεινή επιδερµίδα κάθε µέρα, χωρίς να καλύπτουµε απλώς τις ατέλειές της.

Οι νέες κρέµες και οι προηγµένοι οροί µε αντιοξειδωτικά συστατικά –όπως η βιταµίνη C, το ρόδι, οι πολυφαινόλες–, αλλά και τα προϊόντα απολέπισης είναι σύµµαχοί µας στην προσπάθειά µας ενάντια στη θαµπή επιδερµίδα. Αναζήτησέ τα και συνδύασέ τα µε µακιγιάζ που αναδεικνύει τη φυσική σου λάµψη.

Tips για Έξτρα Λάμψη

1. Για να είναι λαµπερή η επιδερµίδα, πρέπει να είναι καθαρή, απαλλαγµένη από τα νεκρά κύτταρα και λεία για να αντανακλά το φως. Ο καθηµερινός καθαρισµός δεν είναι αρκετός. Πρέπει τουλάχιστον µία φορά την εβδοµάδα να κάνεις απολέπιση µε ειδικό προϊόν. Άπλωσέ το µε κυκλικές, απαλές κινήσεις επιµένοντας στη µύτη, στο σαγόνι, και στα ζυγωµατικά

2. 1-2 φορές την εβδοµάδα φρόντισε να κάνεις µάσκα. Οι µάσκες, εκτός από ενυδάτωση, µπορούν να σου χαρίσουν διαφορετικά, άµεσα αποτελέσµατα. Ενίσχυσε τη λάµψη της επιδερµίδας µε µια αντίστοιχη µάσκα λάµψης, δοκίµασε µια µάσκα για βαθύ καθαρισµό, ειδικά αν έχεις λιπαρή επιδερµίδα, ή καταπολέµησε τις ρυτίδες µε µια µάσκα µε αντιγηραντική σύνθεση.

3. Πριν από το µακιγιάζ, µην ξεχνάς να χρησιµοποιείς προϊόν βάσης. Το διάφανο αυτό υγρό χαρίζει την απαραίτητη οµοιοµορφία στην επιδερµίδα, γεµίζει τις λεπτές γραµµές και τους πόρους και προετοιµάζει το δέρµα για να δεχτεί το µακιγιάζ.

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Επικοινωνία

Metro Beauty Αγ. Δημητρίου
Λ.Βουλιαγμένης 272Α (έξοδος ΜΕΤΡΟ Αγ.Δημητρίου)
2ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9714800, 210 9704222

 

Metro Beauty Ελληνικού
Ιασωνίδου 2 & Βουλιαγμένης (έξοδος ΜΕΤΡΟ Ελληνικού)
1ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9646600, 210 9635300

g twitter fb